Wat is een oudedagsreserve voor de Niwo?

Als ondernemer mag jejaarlijks een gedeelte van de winst reserveren voor jouw oudedag. Dit wordt ook wel de fiscale oudedagsreserve genoemd. Je zet dit geld niet werkelijk opzij of je hoeft dit niet te storten op een andere rekening. Het toepassen hiervan zorgt er voor dat je minder belasting betaalt. In de toekomst moet je natuurlijk wel belasting betalen over dit bedrag.

Mag je de fiscale oudedagsreserve opnemen als Niwo vermogen?

Het antwoord is kort en duidelijk. Ja. Echter mag je maar 50% meerekenen in de berekening van het risicodragend vermogen.

Niwo verklaring geregeld vanaf € 375

Via ons kan je de Niwo verklaring voor € 375 regelen, indien je een pas gestarte onderneming hebt. Meestal kunnen we de verklaring binnen 1 werkdag verstrekken. Snel en goedkoop! Langer in de business? Ook dan kunnen we de verklaring verstrekken.

Maak het jezelf makkelijk

Transport is jouw ding; de boekhouding iets minder. Logisch. Je wilt het liefst gewoon lekker ondernemen, zonder gedoe. Kies daarom voor ons wat betreft de boekhouding. De gehele boekhouding wordt online verzorgd. Zelf heb je ook toegang tot je administratie. Dus waarom moeilijk doen, als het makkelijker kan?

voorwaarden niwo vergunning

Alles geregeld voor transport ondernemers via 1 plek!

Van het verstrekken van de Niwo verklaring tot aan de boekhouding. We helpen je graag!

Wij kunnen al onze diensten online c.q. op afstand voor je regelen.

Toonaangevend in transport

Niwo verklaringen

Verzorging Administraties

Niwo Vergunning

Alles over de Niwo vergunning, op 1 plek!

Contactgegevens

info@niwovergunning.nl

Openingstijden

Maandag–Vrijdag: 9:00 – 17:00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten